A Henter Szolgáltató Betéti Társaságot 1994. tavaszán a gazdálkodás minden területén jártas magánszemélyek alapították elsődlegesen számviteli és szervezési szolgáltatások végzésére. Társaságunk munkatársai szakmailag felkészülten állnak az ipar, a kereskedelem, a szolgáltatások és a mezőgazdaság területén tevékenykedő kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók rendelkezésére könyvvezetési, mérleg- és beszámoló készítési, adózási, munkaügyi és társadalombiztosítási feladatok magas szintű és felelősséggel történő ellátására.

Állandó ügyfélkörünkben jelenleg körülbelül fele-fele arányban vannak egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok a termelő- és szolgáltató szféra szinte minden területéről. A vállalkozások közül több is akad, amelyiknek éves forgalma megközelíti, illetve meghaladja éves szinten a 100 milliós nagyságrendet.

Tevékenységünk során azt az elvet valljuk és igyekszünk megvalósítani, hogy tevékenységünkkel elsődlegesen a megbízó érdekeit kell szolgálnunk, elősegítve vállalkozásának gyarapodását. Éppen ezért rendkívül nagy gondot fordítunk arra, hogy a folyamatosan változó jogszabályi környezetben ismereteink mindig naprakészek legyenek. Mindennapi munkánk során három fő jelszavunk van:

  1. Precizitás
  2. Naprakészség
  3. Alaposság

Könyvelési koncepciónk kialakítása során arra törekszünk, hogy egy vállalkozás valamennyi ügyének intézésére képesek legyünk, illetve ezekhez hasznos javaslatokkal tudjunk hozzájárulni.